Hij is er. Neen, niet de Kerstman. Daar moet u nog enkele dagen op wachten. Onze nieuwe website is echter wel al geland.

Op de site, die we in een nieuw en fris jasje staken, vindt u als vanouds nieuws van onze verzekeringspartners en informatie over verzekering-gerelateerde onderwerpen. Via de links, die u op de pagina partners terugvindt, surft u meteen door naar de website van onze verzekeringspartners. Via de DKV-link kunt u onder meer een gepersonaliseerde premie ‘hospitalisatie’ berekenen. Wat een uitvaartverzekering kost, vindt u dan weer in een handomdraai via de DELA-link.

Alle informatie over onze bankpartner vindt u vanaf nu via de Crelan-link.

Nieuw op de site is dat u er vanaf nu ook een kredietaanvraag kunt lanceren, een verzekeringsofferte aanvragen en een schadegeval indienen. In de toekomst zal u, weliswaar via een ander kanaal, ook digitaal toegang kunnen krijgen tot uw persoonlijke verzekeringsdossier. Meer daarover later.

Bent u nog niet ingeschreven op onze Nieuwsbrief, aarzel dan niet om dat alsnog te doen op de hoofdpagina van de nieuwe site. Op die manier blijft u op de hoogte van tijdelijke acties, onze vakantiedagen,…

Tot slot, en wat ons betreft niet in het minst, vindt u op alle bladzijden van de nieuwe site ook foto’s van het strand van Bredene. Bredene is tot slot de thuisbasis van ons kantoor. Wie zichzelf Bredenaar mag noemen, zal de beelden ongetwijfeld herkennen. Voor wie iets verder van dit stukje kustlijn woont, is het misschien de aanzet tot een bezoek.

Welke plek u ook thuis noemt, we hopen alvast dat u deze website als een vertrouwde plek voor al uw vragen rond verzekeringen, kredieten en beleggingsproducten zult beschouwen.

Met vriendelijke groet,

Marc Mahieu.