AG bestaat 200 jaar… en dat mag gevierd!

Klik op de afbeelding of klik hier en ontdek alles over de verjaardagactie van AG.

Ben ik goed verzekerd in rechtsbijstand?

Als er één verzekering is die relevanter is dan ooit tevoren, dan is het de rechtsbijstandverzekering. Als consument word je meer dan ooit blootgesteld aan juridische conflicten en heb je advies nodig. Waarom een gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar misschien...

Maak zelf online je afspraak

Vanaf deze week kun je vanop onze website zelf een afspraak met ons kantoor vastleggen. Heel snel, en heel eenvoudig. Dat kan vanop de Hoofdpagina (zowel rechts bovenaan in de blauwe balk als onderaan de contactgegevens) en de Contactpagina. Je kunt een 'standaard'...

Schud uw geld nu wakker!

Hoe u uw geld wakker schudt, dat leest u hier.

Weg papierberg! Welkom digitale documenten

Van facturen over contracten tot attesten: vroeger kreeg je ze automatisch op papier. Met bomvolle laden of uitpuilende kasten tot gevolg. Gelukkig kan je de ‘papierberg’ vandaag een aardig kopje kleiner maken. Want dikwijls kan je ook kiezen voor een digitale...

Ben ik goed verzekerd in rechtsbijstand?

Als er één verzekering is die relevanter is dan ooit tevoren, dan is het de rechtsbijstandverzekering. Als consument word je meer dan ooit blootgesteld aan juridische conflicten en heb je advies nodig. Waarom een gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar misschien geen overbodige luxe is, lees je hier.

Maak zelf online je afspraak

Vanaf deze week kun je vanop onze website zelf een afspraak met ons kantoor vastleggen. Heel snel, en heel eenvoudig.

Dat kan vanop de Hoofdpagina (zowel rechts bovenaan in de blauwe balk als onderaan de contactgegevens) en de Contactpagina.

Je kunt een ‘standaard’ afspraak maken (die wordt dan meteen vastgelegd in onze kantooragenda) of een ‘afspraak onder voorbehoud’ (in dat geval moeten wij de afspraak nog telefonisch bevestigen).

Vergeet ook niet de reden van je afspraak te vermelden (met eventueel extra informatie in het daartoe voorziene blok). Op die manier kunnen we de afspraak zo goed mogelijk voorbereiden.

Weg papierberg! Welkom digitale documenten

Van facturen over contracten tot attesten: vroeger kreeg je ze automatisch op papier. Met bomvolle laden of uitpuilende kasten tot gevolg. Gelukkig kan je de ‘papierberg’ vandaag een aardig kopje kleiner maken. Want dikwijls kan je ook kiezen voor een digitale variant. Lees er hier meer over.

Actie Motorhome bij AG

AG Insurance biedt nog tot en met 30 juni 2024 een extra korting van 30% op de premie Top Omnium (Multirisk en Materiële Schade) voor de hele duur van het contract, zolang dat niet wijzigt.

​​​​​​​AG voegt ook gratis het Pack Motorhome+ toe met zijn vele voordelen en de uitbreiding van het verzekerde bedrag voor vervoerde goederen, opties en toebehoren (tot 5.000 euro): 

  • ​gratis monovolume als vervangvoertuig na diefstal; 
  • dagvergoeding in geval van immobilisatie van de motorhome na een schadegeval;
  • en meer …
  1. Extra waarborguitbreidingen:
  • geen waardeverlies meer gedurende de eerste 36 maanden na aankoop van de mobilhome (tegenover 18 contractueel);
  • Engelse vrijstelling (i.p.v. klassieke vrijstelling);
  • bedrag van de vrijstelling gehalveerd voor 40-plussers.​

Meer info? Neem contact met ons op via 059/32 09 74 of mm@kantoormahieu.be.