059/32.09.74 mm@kantoormahieu.be

Cyberpesten, phishing, hacking en onlineoplichting zijn niet meer weg te denken uit het nieuws. Cybercriminaliteit stijgt exponentieel en neemt steeds grotere proporties aan. Oplichters zijn zo bedreven dat iedereen het risico loopt om slachtoffer te worden. Vorig...

De Vakantiebarometer 2022 van Europ Assistance

Zoals u kunt lezen in de Vakantiebarometer, behoren de Belgen tot de meest enthousiaste Europeanen, die deze zomer opnieuw op reis zullen gaan. Met een reisbijstandsverzekering van Europ Assistance doen ze dat met een gerust gemoed. Wie een Europ Assistance...

Meer informatie over het beleggingsaanbod van Baloise vind je hier.

Hoe verzeker ik mijn aansprakelijkheid op een evenement?

Organiseer je binnenkort een evenement? Dan wil je natuurlijk dat alle deelnemers er nog lang met plezier aan terugdenken. Wees je er wel van bewust dat jij als organisator van het evenement mogelijk aansprakelijk bent als er iets misgaat. Denk dus niet alleen aan...

Veilig barbecueën

Een barbecue op een zomeravond in goed gezelschap? Heerlijk! Zolang alles maar veilig verloopt. We helpen je op weg met enkele tips. Je leest ze hier.

Vertrek met een gerust hart op vakantie…

De zomer staat voor de deur en binnenkort begint de vakantie-uittocht. Vertrekt u naar verre horizonten om nieuwe culturen te ontdekken? Of kiest u liever voor een bestemming dichter bij huis, zoals de Middellandse Zee? Aan u de keuze. Maar vergeet geen...

De Vakantiebarometer 2022 van Europ Assistance

Zoals u kunt lezen in de Vakantiebarometer, behoren de Belgen tot de meest enthousiaste Europeanen, die deze zomer opnieuw op reis zullen gaan. Met een reisbijstandsverzekering van Europ Assistance doen ze dat met een gerust gemoed.

Wie een Europ Assistance Reisbijstand heeft onderschreven en bijstand nodig heeft, kan die snel en makkelijk aanvragen via de EA app. De app downloaden kan via de AppStore of de Google Play Store.

U kunt ook gemakkelijk een onmiddellijke bijstandsaanvraag indienen door op deze link te klikken, zonder de applicatie op uw smartphone te moeten installeren.


Meer informatie over het beleggingsaanbod van Baloise vind je hier.

Hoe verzeker ik mijn aansprakelijkheid op een evenement?

Organiseer je binnenkort een evenement? Dan wil je natuurlijk dat alle deelnemers er nog lang met plezier aan terugdenken. Wees je er wel van bewust dat jij als organisator van het evenement mogelijk aansprakelijk bent als er iets misgaat. Denk dus niet alleen aan alle praktische afspraken en aandachtspunten, maar ook aan een kwalitatieve eventverzekering om je aansprakelijkheid tijdens de opbouw, de afbraak en tijdens het evenement te verzekeren. Je leest er hier alles over.

Veilig barbecueën

Een barbecue op een zomeravond in goed gezelschap? Heerlijk! Zolang alles maar veilig verloopt. We helpen je op weg met enkele tips. Je leest ze hier.

Vertrek met een gerust hart op vakantie…

De zomer staat voor de deur en binnenkort begint de vakantie-uittocht. Vertrekt u naar verre horizonten om nieuwe culturen te ontdekken? Of kiest u liever voor een bestemming dichter bij huis, zoals de Middellandse Zee? Aan u de keuze. Maar vergeet geen voorzorgsmaatregelen te nemen zodat een onvoorziene gebeurtenis geen roet in het eten gooit!

read more…

Zorgeloos en zonder risico verhuren…het kan.

Een appartement of huis verhuren blijft een goede investering. Maar wat als de huurder vernielingen aanbrengt, zijn huur niet betaalt of andere verplichtingen niet nakomt? Dan is het goed om te weten wat je rechten zijn en hoe je die het makkelijkst kan uitoefenen. Kwestie van onnodige financiële risico’s te beperken en slapeloze nachten te vermijden.  Je leest er hier alles over.

<div id="fb-root"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script>(function(d, s, id) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (d.getElementById(id)) return;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js = d.createElement(s); js.id = id;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.10&appId=1737501173218289";<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/kantoormahieu/" data-layout="standard" data-action="recommend" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="true"></div>