De zomer staat voor de deur en binnenkort begint de vakantie-uittocht. Vertrekt u naar verre horizonten om nieuwe culturen te ontdekken? Of kiest u liever voor een bestemming dichter bij huis, zoals de Middellandse Zee? Aan u de keuze. Maar vergeet geen voorzorgsmaatregelen te nemen zodat een onvoorziene gebeurtenis geen roet in het eten gooit!

Een gezondheidsprobleem, een beenbreuk door uit te glijden aan het zwembad, een familielid dat in het ziekenhuis opgenomen wordt in België. Of eenvoudigweg een zoekgeraakte of gestolen portefeuille met al uw identiteitspapieren erin, of verlies van uw bagage…

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bespaar uzelf heel wat rompslomp door een aangepaste reisverzekering af te sluiten, zodat u met een gerust hart op reis kunt vertrekken. De reisverzekering van Europ Assistance past zich perfect aan uw noden aan en biedt u een optimale dekking als er iets misgaat.

Je voornaamste waarborgen:

• Terugbetaling van uw medische kosten bij ziekte of ongeval in het buitenland

• Repatriëring van het slachtoffer van een ziekte of ongeval en van de medereizigers

• Vervroegde terugkeer bij een ziekenhuisopname of overlijden van een naast familielid

• Terugbetaling van de niet-genoten vakantiedagen in geval van een vervroegde terugkeer

• Opsporings- en reddingskosten in de bergen

Om met een volledige gemoedsrust te vertrekken, raden we u aan om 2 bijkomende dekkingen in optie te nemen bij uw reisverzekering.

1 Een technische bijstand voor je auto, die je zal depanneren in geval van panne of ongeval, met of zonder vervangwagen

2 Een annulatieverzekering die alle kosten van uw verblijf, vervoer, excursies en huurwagen dekt als u uw vakantie moet annuleren om medische redenen, herexamens van uw kinderen, ontslag om economische redenen, ziekte van een naast familielid…

Kortom, de reisverzekering van Europ Assistance op jouw maat is de beste waarborg voor een zorgeloze vakantie!

Ik wens u nu al een goede vakantie… vol onbezorgd plezier!