fietsbijstand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Fidea Fietsbijstand. Hoe werkt dat precies?

De Fidea Fietsbijstand is een losse waarborg, die gekoppeld kan worden aan de BA Motorrijtuigen. Dit betekent dat u naast de waarborgen Omnium, mini-Omnium, Rechtsbijstand en Autobijstand nu ook een optie ‘fietsbijstand’ kunt afsluiten in uw polis Personenwagen, Lichte Vracht, Moto of Bromfiets.

De premie bedraagt 80,66 euro per polis/ per jaar.

De Fidea Fietsbijstand is een gezinsformule. Fidea verzekert alle fietsen op gezinsniveau van zowel de verzekeringnemer als de inwonende gezinsleden. De fietsen moeten niet vooraf gemeld worden; enkel de naam en het adres van de verzekeringnemer worden bij een interventie gecontroleerd.

De bijstand beperkt zich niet tot België; ook interventies tot 15 km buiten de landsgrens met Duitsland en tot 30 km buiten de landsgrenzen met Nederland, Frankrijk en Luxemburg zijn gedekt. En dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7!

De bijstand is ook geldig voor scooters en bromfietsen tot 50 cc (Klasse A en B)!

Omdat Fidea met een gezinsformule werkt in combinatie met een uitgebreid assortiment aan gedekte tweewielers, is het aantal interventies onbeperkt.

Verder voorziet de Fidea Fietsbijstand bijstand in geval van diefstal van de fiets (tot max 80 euro/interventie), staat er geen leeftijdsbeperking op de fiets en wordt in 85% van de gevallen de fiets ter plaatste hersteld.

Elit3-cliënten genieten sinds 15 juli 2015 GRATIS van de gloednieuwe waarborg Fidea Fietsbijstand, en dit blijft zo tot en met 14 juli 2016. Meer informatie vindt de cliënt op www.elit3.be. Alle Elit3-cliënten zijn AUTOMATISCH aangesloten.

De bijstand kan opgeroepen worden via het nummer 03/253 68 64 of via de gratis applicatie ‘Fidea (Car) Assistance’.