059/32.09.74 mm@kantoormahieu.be

Een financiële buffer voor onvoorziene kosten, hoe groot moet die zijn?

Onvoorziene kosten komen meestal op een slecht moment. Sommige uitgaven plan je best van tevoren. En sommige uitgaven kun je niet plannen, die komen onverwacht. Het is dus verstandig om een financiële buffer achter de hand te houden. Maar hiervoor hoef je slechts een beperkt bedrag te reserveren. De rest van je spaargeld geef je best de kans om optimaal te renderen. Later zul je dat zeker nodig hebben.

Lees meer…

AG Insurance steunt ‘Allen tegen eenzaamheid’

Tal van experten waarschuwen voor de impact van de corona-crisis op onze mentale gezondheid. Vooral de lockdownmaatregelen kunnen ertoe leiden dat steeds meer mensen zich eenzaam voelen. Nu dit thema voor veel mensen zeer tastbaar is geworden, willen AG en een aantal hulporganisaties, verenigd in het platform ‘AllenTegenEenzaamheid.be‘, deze stijgende aandacht aangrijpen om de strijd tegen de oprukkende vereenzaming aan te gaan. Een eerste initiatief is een door AG ontwikkeld webplatform waarop vraag en aanbod van hulporganisaties en vrijwilligers die zich willen inzetten op elkaar kunnen worden afgestemd. De verzekeraar lanceert meteen ook een oproep aan alle burgers om ook een steentje bij te dragen in de strijd tegen eenzaamheid. Vaak kan dit al via kleine gebaren en in eigen omgeving.

Lees meer…

Autokeuringen breiden dienstverlening opnieuw uit

Vanaf maandag 20 april 2020 worden de keuringsactiviteiten tijdens de periode van de noodmaatregelen uitgebreid. Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters heeft hiervoor toelating gegeven via ministerieel besluit. De toegelaten keuringsactiviteiten gebeuren nog steeds enkel op afspraak. Zo wordt er rekening gehouden met de strenge veiligheidsmaatregelen rond de coronacrisis zodat de veiligheid van iedereen kan worden gegarandeerd. Onder meer tweedehandskeuringen kunnen vanaf nu weer. Je leest er hieronder meer over.

Heb je hier nog vragen bij? Aarzel dan niet ons te contacteren via de Contactpagina op deze website.

Kantoor Mahieu

Populierenlaan 94
8450 Bredene


tel 059/32.09.74
fax 059/27.82.12
gsm 0472/56.37.80
e-mail: mm@kantoormahieu.be

FSMA 23.278 A-B
Ondern.nr 0855.246.129