059/32.09.74 mm@kantoormahieu.be

Op afspraak

Tot nader order kunt u enkel op afspraak in ons kantoor terecht. Een afspraak kan gemaakt via mm@kantoormahieu.be, 059/32 09 74 en 0472/56 37 80 (ook Whatsapp).

 Bij een kantoorbezoek blijven de intussen bekende veiligheidsmaatregelen (handhygiëne, 1,5 meter, mondmasker,…) van kracht.

Collega Christel Aesaert en ikzelf zullen deze strikte veiligheidsmaatregelen ook respecteren tijdens klantenbezoeken aan huis,

Wenst u een schade aan te geven, dan kan dat uiteraard altijd via mail, via uw MySigura-toegang, via onze website www.kantoormahieu.be of gewoon via de telefoon.

Hou het intussen veilig en gezond.

Veilig op reis

Ga met een gerust hart de baan op dankzij de autobijstand van Allianz Assistance. Een complete bijstandsdienst voor u, uw wagen en alle inzittenden van het voertuig. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar in België en in Europa.

Een belangrijk voordeel: liefst 15 dagen vervangwagen in Europa. Zo kunt u zorgeloos van uw vakantie blijven genieten, zelfs in geval van autopech.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Veilig fietsen met een e-bike

Een groot aantal verkeersongevallen gebeurt met een e-bike. Bestuurders van e-bikes worden vaak verrast door de snelheid die ze ermee kunnen halen. Ook bij het op- en afstappen gebeuren ongevallen. Daarnaast is het voor andere weggebruikers moeilijk om de snelheid van een e-bike in te schatten als ze die op hun weg kruisen. We geven je tips om veilig met een e-bike te fietsen: van bij de aankoop tot in het verkeer. Je vindt ze hier.

Gewijzigde openingsuren

Ons kantoor hanteert vanaf deze week licht gewijzigde openingsuren. U vindt ze op de startpagina van deze website.

Actie premietaks Allianz

Nog tot 2 juli lanceert Allianz een nieuw actie premietaks en biedt:

  • de premietaks van 2% op tak 23 vanaf 25.000 euro : voor de contracten Allianz ActiveInvest, waarbij de  permanente actie van toepassing blijft voor de bedragen van 6.200 tot 25.000 euro
    en
  • de premietaks van 2% op tak 23 vanaf 100.000 euro*: voor de contracten Allianz Excellence en Allianz Invest

Alle informatie en een handige brochure over de beleggingsverzekeringen van Allianz vind je hier

Doe samen met ons de check-up van je bedrijf!

Is mijn bedrijf goed en correct verzekerd, zeker nu in coronatijden? Betaal ik niet teveel premie? Hoe kan ik mijn verzekerings’budget’ onder controle houden? Het is normaal dat je deze vragen stelt. Daarom is het van groot belang dat je samen met je verzekeringsmakelaar regelmatig een check-up van je verzekeringsportefeuille doet.

read more…

Kantoor Mahieu

Populierenlaan 94
8450 Bredene


tel 059/32.09.74
fax 059/27.82.12
gsm 0472/56.37.80
e-mail: mm@kantoormahieu.be

FSMA 23.278 A-B
Ondern.nr 0855.246.129