059/32.09.74 mm@kantoormahieu.be

De Vakantiebarometer 2022 van Europ Assistance

Zoals u kunt lezen in de Vakantiebarometer, behoren de Belgen tot de meest enthousiaste Europeanen, die deze zomer opnieuw op reis zullen gaan. Met een reisbijstandsverzekering van Europ Assistance doen ze dat met een gerust gemoed.

Wie een Europ Assistance Reisbijstand heeft onderschreven en bijstand nodig heeft, kan die snel en makkelijk aanvragen via de EA app. De app downloaden kan via de AppStore of de Google Play Store.

U kunt ook gemakkelijk een onmiddellijke bijstandsaanvraag indienen door op deze link te klikken, zonder de applicatie op uw smartphone te moeten installeren.


Meer informatie over het beleggingsaanbod van Baloise vind je hier.

Hoe verzeker ik mijn aansprakelijkheid op een evenement?

Organiseer je binnenkort een evenement? Dan wil je natuurlijk dat alle deelnemers er nog lang met plezier aan terugdenken. Wees je er wel van bewust dat jij als organisator van het evenement mogelijk aansprakelijk bent als er iets misgaat. Denk dus niet alleen aan alle praktische afspraken en aandachtspunten, maar ook aan een kwalitatieve eventverzekering om je aansprakelijkheid tijdens de opbouw, de afbraak en tijdens het evenement te verzekeren. Je leest er hier alles over.

Veilig barbecueën

Een barbecue op een zomeravond in goed gezelschap? Heerlijk! Zolang alles maar veilig verloopt. We helpen je op weg met enkele tips. Je leest ze hier.

Vertrek met een gerust hart op vakantie…

De zomer staat voor de deur en binnenkort begint de vakantie-uittocht. Vertrekt u naar verre horizonten om nieuwe culturen te ontdekken? Of kiest u liever voor een bestemming dichter bij huis, zoals de Middellandse Zee? Aan u de keuze. Maar vergeet geen voorzorgsmaatregelen te nemen zodat een onvoorziene gebeurtenis geen roet in het eten gooit!

read more…

Zorgeloos en zonder risico verhuren…het kan.

Een appartement of huis verhuren blijft een goede investering. Maar wat als de huurder vernielingen aanbrengt, zijn huur niet betaalt of andere verplichtingen niet nakomt? Dan is het goed om te weten wat je rechten zijn en hoe je die het makkelijkst kan uitoefenen. Kwestie van onnodige financiële risico’s te beperken en slapeloze nachten te vermijden.  Je leest er hier alles over.

Online shoppen? Geef online criminelen geen kans.

Meer en meer doen we onze aankopen online, comfortabel met een koffie achter onze laptop of tablet. Ook het aantal virtuele winkels stijgt. Handig, zeker nu we meer dan ooit thuis werken. Apps waarmee we onze identiteit bewijzen en banktransacties ondertekenen zijn stevig ingeburgerd. Maar wees alert! Ook online pikken fraudeurs graag een graantje mee. Dieven breken tegenwoordig vaker in via je laptop dan via je voordeur. Hierbij viseren ze vaak niet enkel je geld, maar ook je identiteit.

read more…

Hoeveel zet ik best opzij voor mijn financiële buffer?

Onvoorziene financiële kosten komen meestal op een slecht moment. Sommige uitgaven plan je best van tevoren. En sommige uitgaven kun je niet plannen, die komen onverwacht. Het is dus verstandig om steeds een financiële buffer achter de hand te houden. Hiervoor hoef je slechts een beperkt bedrag te reserveren. De rest van je spaargeld geef je best de kans om optimaal te renderen via een beleggingsproduct. Later zul je dat zeker nodig hebben.

Lees hier alles over je financiële buffer, en meer…

En hier vind je de enige echte bufferberekenaar…

Kantoor Mahieu

Populierenlaan 94
8450 Bredene


tel 059/32.09.74
fax 059/27.82.12
gsm 0472/56.37.80
e-mail: mm@kantoormahieu.be

FSMA 23.278 A-B
Ondern.nr 0855.246.129