Ben ik goed verzekerd in rechtsbijstand?

Als er één verzekering is die relevanter is dan ooit tevoren, dan is het de rechtsbijstandverzekering. Als consument word je meer dan ooit blootgesteld aan juridische conflicten en heb je advies nodig. Waarom een gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar misschien geen overbodige luxe is, lees je hier.

Maak zelf online je afspraak

Vanaf deze week kun je vanop onze website zelf een afspraak met ons kantoor vastleggen. Heel snel, en heel eenvoudig.

Dat kan vanop de Hoofdpagina (zowel rechts bovenaan in de blauwe balk als onderaan de contactgegevens) en de Contactpagina.

Je kunt een ‘standaard’ afspraak maken (die wordt dan meteen vastgelegd in onze kantooragenda) of een ‘afspraak onder voorbehoud’ (in dat geval moeten wij de afspraak nog telefonisch bevestigen).

Vergeet ook niet de reden van je afspraak te vermelden (met eventueel extra informatie in het daartoe voorziene blok). Op die manier kunnen we de afspraak zo goed mogelijk voorbereiden.

Weg papierberg! Welkom digitale documenten

Van facturen over contracten tot attesten: vroeger kreeg je ze automatisch op papier. Met bomvolle laden of uitpuilende kasten tot gevolg. Gelukkig kan je de ‘papierberg’ vandaag een aardig kopje kleiner maken. Want dikwijls kan je ook kiezen voor een digitale variant. Lees er hier meer over.

Actie Motorhome bij AG

AG Insurance biedt nog tot en met 30 juni 2024 een extra korting van 30% op de premie Top Omnium (Multirisk en Materiële Schade) voor de hele duur van het contract, zolang dat niet wijzigt.

​​​​​​​AG voegt ook gratis het Pack Motorhome+ toe met zijn vele voordelen en de uitbreiding van het verzekerde bedrag voor vervoerde goederen, opties en toebehoren (tot 5.000 euro): 

  • ​gratis monovolume als vervangvoertuig na diefstal; 
  • dagvergoeding in geval van immobilisatie van de motorhome na een schadegeval;
  • en meer …
  1. Extra waarborguitbreidingen:
  • geen waardeverlies meer gedurende de eerste 36 maanden na aankoop van de mobilhome (tegenover 18 contractueel);
  • Engelse vrijstelling (i.p.v. klassieke vrijstelling);
  • bedrag van de vrijstelling gehalveerd voor 40-plussers.​

Meer info? Neem contact met ons op via 059/32 09 74 of mm@kantoormahieu.be.

vernieuwde Crashform-app

Ter gelegenheid van het autosalon in Brussel, lanceerde Assuralia in januari 2017 de elektronische ongevalsaangifte op smartphone en tablet. Dankzij de applicatie hoefden bestuurders bij een aanrijding geen papieren aanrijdingsformulier meer te gebruiken. Intussen is het aantal ongevalsaangiftes via de (vernieuwde) app verdubbeld. Lees hier alles over de Crashform-app.

Arbeidsongeschikt als zelfstandige: wat nu?

Wat als je door ziekte of een ongeval niet kunt werken? Dan spreken we over arbeidsongeschiktheid. Heb je dan nog inkomsten als zelfstandige? En wat als het allemaal wat langer duurt dan voorzien … Als zelfstandige sta je dan voor een enorme financiële uitdaging en die kun je missen als kiespijn. Lees hier hoe dat precies zit.

Actie Autosalon bij AG

Nieuwe of tweedehandswagen gekocht? Bij AG vind je de beste bescherming voor je auto, nú met een extra interessant voordeel. Van 22.01 t.e.m. 30.04.2024 geniet je de meest voordelige vrijstelling ooit bij AG als je een Top Omnium of Top Occasium afsluit. Een voordeel dat je liever níet voorbijrijdt! Meer weten? Contacteer ons gerust. ​

Kantoor Mahieu

Populierenlaan 94
8450 Bredene


tel 059/32.09.74
fax 059/27.82.12
gsm 0472/56.37.80
e-mail: mm@kantoormahieu.be

FSMA 23.278 A-B
Ondern.nr 0855.246.129