Untitled document

 

Kwaliteit is topprioriteit

Zoals de meeste mensen hebt u een brand-, een auto- en een familiale verzekering nodig. Daarbij telt uiteraard vooral de kwaliteit van de waarborgen. Als makelaar met ervaring kan ik u vertellen dat de verzekeringen van Fidea tot de beste op de markt behoren en uitgebreide, ijzersterke waarborgen bieden. En er is nog meer…

Bundeling brengt op

Trouwe klanten hebben bij Fidea een streepje voor. Sinds dit jaar biedt Fidea hen de mogelijkheid om de Woonverzekering, de autopolis (voor personenwagen, moto of lichte vrachtwagen) en de Gezinspolis te bundelen in een Elit3-polis. Behalve het feit dat uw verzekeringen bij één verzekeraar zijn afgesloten – wat alvast een administratieve vereenvoudiging betekent – krijgen Elit3-cliënten ook nog eens een heleboel interessante voordelen.

Extra voordelen Elit3

Wie ervoor kiest om minstens deze drie basisverzekeringen te bundelen, geniet gratis van de exclusieve Elit3-voordelen.

  • 1. Ieder jaar een korting van 5% op de premie van de polissen binnen Elit3.
  • 2. Staat er in de polis dat de cliënt na een gedekte schade binnen de woon- of autoverzekering een stukje voor zijn rekening neemt? Voor Elit3-cliënten betaalt Fidea dit bedrag zelf – tot 250 euro – bij één schadegeval naar keuze.
  • 3. De premies kunnen jaarlijks of (drie-)maandelijks betaald worden, contract per contract te kiezen, zonder extra kosten voor de gespreide betaling.

Op stap met de Elit3-kaart

Tot slot krijgen Elit3-cliënten ook nog de Elit3-kaart. Dit levert bijkomende voordelen op zoals toegangstickets voor door Fidea gesponsorde evenementen. Welke? Neem een kijkje op www.fidea.be.

Ook u kunt Elit3-cliënt worden. Bent u geïnteresseerd? Of hebt u nog vragen over Elit3 en de voordelen ervan? Kom gerust even langs op kantoor of bel voor een afspraak.