U merkt het, onze website heeft een nieuw,†groengeel kleedje gekregen.

Het Centealogo ruimde plaats voor een fris kantoorlogo en ook de url van onze site werd gewijzigd van het stilaan ingeburgerde www.centea-bredene.com naar www.kantoormahieu.be.

Of onze liefde voor Centea bekoeld is? Of is deze wijziging een voorbode van een nieuwe naam voor Centea, dat zoals bekend recent in zee ging met Landbouwkrediet?

Geen van beide eigenlijk. Stringente wetgeving rond het gebruik van gedeponeerde merknamen, logo’s, afficheontwerpen, reclamecampagnes,… verbiedt echter nog verder de merknaam “Centea” te voeren in zowel onze url als ons e-mailadres. Ons nieuwe e-mailadres luidt vanaf vandaag dan ook mm@kantoormahieu.be.

We hebben van de nood echter meteen een deugd gemaakt en onze kantoorwebsite wat opgefrist. De essentiŽle functie, u informeren over de dagelijkse werking van ons kantoor, blijft†behouden. Net als in het verleden willen we u verder ook†wegwijs blijven maken in de wondere wereld der financiŽn en verzekeringen. Tot slot blijft deze website†een van de kanalen waarlangs u met al uw vragen i.v.m. Centea en onze verzekeringspartners bij ons terecht kan.

Hoewel de vorm gewijzigd is en u straks best even ons nieuwe web- en e-mailadres in uw contactenlijst†opneemt, blijft†inhoudelijk dus alles bij het oude (op enkele kleine ingrepen na).

We wensen u alvast veel voortgezet leesplezier.

Centea Bredene