banner_NL

Kies je ervoor om je Fidea Auto-, Woning- en Gezins- of Ongevallenpolis te bundelen, dan geniet je (volledig gratis) van onderstaande exclusieve Elit3-voordelen.

 1. Korting van 5% op de premie van elke polis binnen jouw Elit3-bundel
  Je geniet een jaarlijkse korting van 5% op de premie van elke polis die opgenomen is in het Elit3-bundel. Die korting komt bovenop eventuele andere kortingen die je verzekeringsbemiddelaar je toekent na analyse van jouw persoonlijke situatie.
 2. Eenmalige afkoop van een vrijstelling tot 250 EUR
  Staat in je polis dat je na een gedekte schade binnen jouw Woning- of Autoverzekering (Eigen Schade – Omnium) zelf een stukje voor je rekening neemt? Dankzij Elit3 kan je Fidea, in één schadegeval naar keuze, dat bedrag in jouw plaats laten betalen, en dit tot 250 EUR (geldt niet voor de polissen BA Gezin of Ongevallen)
 3. Gratis gespreide premiebetalingen.
  De ene verzekering verkies je jaarlijks te betalen, in het andere geval komt een gespreide betaling je beter uit. Met Elit3 heb je de keuze om de betalingsvoorwaarden van elke polis apart zelf te bepalen en kost een gespreide betaling je niets.
 4. Bovendien krijg je als Elit3-cliënt toegang tot een aantal exclusieve voordelen:
 • Je kunt genieten van voordeeltarieven op een selectie van reizen aangeboden door Omnia.
 • Als Elit3-clint heb je gratis toegang tot de voorstellingen van theatergezelschap ’t Arsenaal
 1. Verder genieten Elit3-clinten van heel wat tijdelijke aanbiedingen en acties.

Ben je reeds Elit3-clint? Registreer je dan vandaag nog op de website www.elit3.be en krijg toegang tot al jouw extra voordelen.

Ben je nog geen Elit3-clint? loop dan even binnen op ons kantoor voor een offerte of surf naar www.elit3.be of www.fidea.be